Beka_Huisstijl
Logo- en huisstijl ontwikkelling

Logo en huisstijl ontwikkeling

Mockup_BEKA_Flyer
Sipps_Huisstijl
ONS WERK

Het ontwikkelen van de juiste huisstijl vraagt om expertise. In het ontwerpen zelf én in het begrijpen van de markten waarin jouw bedrijf actief is. Zodat het hele plaatje klopt. Bij wat jij als bedrijf wilt uitstralen én de positie die je in de markt wilt innemen. Wij zijn ‘thuis’ in de markten van de bouw en de techniek. Daardoor werken wij écht als verlengstuk van jouw bedrijf met je samen, want wij begrijpen je business.

HUISSTIJL MATERIAAL

De huisstijl wordt vervolgens doorgevoerd in al je online en offline marketing- en communicatiemiddelen. Een consequent gebruik van de juiste vormgeving, zorgt ervoor dat je opvalt en wordt herkend. Wij ontwikkelen en realiseren al het materiaal dat je daarvoor nodig hebt, denk hierbij aan:

- Logo
- Visitekaartjes
- Briefpapier
- Drukwerk
- Bestickering
- Website
- Gevelreclame

AFBEELDINGEN

Afbeeldingen vormen een belangrijk onderdeel van de complete huisstijl. De juiste afbeeldingen in dezelfde stijl roept herkenning op. En om afbeeldingen die herkenbare ‘look’ te geven, is een bepaalde manier van fotograferen en bewerking met filters nodig. Ook dit kunnen wij meenemen bij het ontwikkelen van de huisstijl. De fotografie verzorgen wij ook, zodat alles onder één dak voor je wordt geregeld. Lees hier meer over (drone) fotografie.