#<Attachment id: 0, content type:
Logo_3D_visualisatie

3D-visualisatie

3D_visualisatie_COBOT_3
3D_visualisatie_Sipps_2
ONS WERK

Met 3D-visualisaties is het een stuk eenvoudiger om een technisch product of een pand te laten zien en aan de man te brengen nog voordat het gemaakt is; of het nu een praatplaatje is of juist gaat om de technische details.

TECHNISCHE PRODUCTEN

Als je een technisch product maakt of verkoopt, dan zijn de technische eigenschappen van het product het belangrijkst. Vanuit een technisch oogpunt kun je met 3D-visualisatie de meest technische details van een product laten zien. Met rendering wordt een technische 3D-tekening omgezet naar een fotorealistische afbeelding. Dit kan een 3D-model zijn of een 3D-samenstelling. Zo kan de klant zien hoe het product wordt of de samenstelling bekijken. Eventuele aanpassingen kunnen op dat moment nog eenvoudig worden doorgevoerd. Een 3D-visualisatie levert dan ook een versnelling en versoepeling op in het ontwikkelproces.

BOUWPROJECTEN (BEDRIJFSPANDEN, WONINGEN)

Bij bouwprojecten kun je eigenlijk niet meer zonder 3D-visualisaties. De klant verwacht op zijn minst een 3D-afbeelding van het te bouwen pand; een realistische weergave van de werkelijkheid.

Niet alleen voor de klant levert een 3D-visualisatie iets op, maar ook voor de aannemer en het bouwbedrijf. Met een 3D-visualisatie is het mogelijk om nog vóór de bouw eventuele problemen in de kiem te smoren, omdat je deze problemen al bij het 3D-ontwerp bent tegengekomen. Ook kan er eenvoudiger en sneller ingegrepen worden bij veranderingen aan het bouwplan, zodat dit niet tijdens de bouw of zelfs achteraf nog moet worden gecorrigeerd.

CONTACT

Heb je vragen over de mogelijkheden van 3D-visualisatie? Neem dan contact met ons op.