#<Attachment id: 0, content type:

Over Studio Sterk Staal

WIE ZIJN WIJ?

Studio Sterk Staal is een marketingbureau dat zich richt op bedrijven in de bouw- en technieksector. Al onze medewerkers hebben affiniteit met de bouw. Wij beschikken over vakinhoudelijke kennis en begrijpen jouw organisatie en de markt waarin jouw organisatie zich begeeft. Bij de eerste kennismaking hebben wij snel door hoe jouw organisatie in elkaar steekt en welke producten of diensten je levert. Daardoor kunnen wij snel schakelen en weten we je bedrijf op de juiste manier te promoten. Dit doen wij op verschillende manieren.

WAT DOEN WIJ?

We ontwerpen een logo en huisstijl, die past bij de cultuur van je organisatie. We brengen jouw organisatie of projecten in beeld met foto en video, en zetten waar nodig drones in om shots vanuit de lucht te schieten. We denken mee over je marketingstrategie: hoe zet je je product of dienst goed in de markt? We zijn in staat (gecompliceerde) technische documentaties op te stellen en maken constructies of machines visueel aan de hand van 3D-visualisaties. En tot slot bouwen we een website, waarmee je online goed vindbaar bent en halen we zo veel mogelijk potentiële klanten naar je website toe door middel van online marketing.

CONTACT

Wat ons uniek maakt is onze kennis over de bouw en techniek, wat de communicatie versoepelt en het werk dat wij leveren doet versnellen en verbeteren. Wil je meer over ons weten? Bekijk dan de rest van onze website of neem contact met ons op via 0318 – 740 007.