#<Attachment id: 0, content type:

Over Studio Sterk Staal

WIE ZIJN WIJ?

Bij veel bedrijven in de bouw- en technieksector ontbreekt het aan tijd en expertise om marketing succesvol in te zetten. Bij Studio Sterk Staal helpen we je met jouw marketing, zodat jij nieuwe klanten binnenhaalt en je kunt focussen op wat je écht leuk vindt: bouwen.

WAT DOEN WIJ?

We ontwerpen een logo en huisstijl, die past bij de cultuur van je organisatie. We brengen jouw organisatie of projecten in beeld met foto en video, en zetten waar nodig drones in om shots vanuit de lucht te schieten. We denken mee over je marketingstrategie: hoe zet je je product of dienst goed in de markt? We zijn in staat (gecompliceerde) technische documentaties op te stellen en maken constructies of machines visueel aan de hand van 3D-visualisaties. En tot slot bouwen we een website, waarmee je online goed vindbaar bent en halen we zo veel mogelijk potentiële klanten naar je website toe door middel van online marketing.

CONTACT

Wat ons uniek maakt is onze kennis over de bouw en techniek, wat de communicatie versoepelt en het werk dat wij leveren doet versnellen en verbeteren. Wil je meer over ons weten? Bekijk dan de rest van onze website of neem contact met ons op via 0318 – 740 007.