#<Attachment id: 0, content type:
(Drone)fotografie

(Drone) fotografie

ROC_Nieuwegein-5- small
1_LC_Packaging_Waddinxveen-4- small
ONS WERK

Afbeeldingen worden vooral gebruikt in bedrijfscommunicatie, van een website tot een brochure. Laten zien wat je hebt gerealiseerd schept vertrouwen. Met de beste fotocamera’s, lenzen en zelfs drones zijn wij in staat het beste beeldwerk te realiseren van jouw werk. Volledig in stijl met jouw bedrijf en waar je voor staat.

BOUWPROJECTEN

Projectontwikkelaars en bouwbedrijven hebben vaak de wens om een bouwproject in de verschillende fases op beeld vast te leggen, van de start tot de oplevering. Wegens de toegankelijkheid van bouwplaatsen is dit niet altijd eenvoudig. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij in staat foto’s te maken in elk stadium van het bouwproject. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we voldoen aan de veiligheidseisen die gelden op de bouwplaats.

REFERENTIEMATERIAAL

Heeft jouw bedrijf een bepaald onderdeel van een gebouw gerealiseerd en komt het hier erg mooi in uit, zoals bijvoorbeeld een gevel of dakbedekking? Dan zorgen wij dat dit op beeld wordt vastgelegd, zodat jij dit kunt gebruiken als referentiemateriaal op je website of brochure, of tijdens een presentatie.

WAAROM DRONE FOTOGRAFIE?

Drone fotografie heeft een aantal voordelen. Met behulp van drones kom je op moeilijk te bereiken plekken, bijvoorbeeld tijdens een bouwproces. Daarnaast bieden beelden vanuit de lucht nieuwe perspectieven. Ook is het relatief goedkoop, omdat je geen peperdure helikopters nodig hebt om je evenement of bouwproject van bovenaf vast te kunnen leggen.

PRODUCTFOTOGRAFIE

Om technische delen van producten goed in beeld te brengen, moet je als fotograaf begrijpen welke details moeten worden vastgelegd. Afzonderlijk én als geheel. Met onze ervaring in de bouw en techniek (denk aan technische machines en robots) zijn wij specialisten in fotografie van technische producten.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Ook voor fotografie tijdens een jubileumfeest of opening van een bedrijfspand kun je ons inschakelen. Wij zorgen ervoor dat de foto’s geheel in dezelfde stijl zijn als jouw huisstijl. Wil je het gehele proces van een bouwproject of opbouw van een bedrijfsevenement op een unieke wijze vastleggen? Dan kan dat ook aan de hand van een timelapse video, waarmee je een dagen- of zelfs maandenlang (bouw)proces samenvat in enkele minuten! Lees daar hier meer over.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.