Drone_Fotografie
(Drone)fotografie

(Drone) fotografie

EersteKamer-Bisoton-8
Opleverfoto's-Eemhaven-33
ONS WERK

Afbeeldingen worden vooral gebruikt in bedrijfscommunicatie, van website tot brochure. Laten zien wat je hebt gerealiseerd, schept vertrouwen. Met de beste fotocamera’s, lenzen en zelfs drones zijn wij in staat het beste beeldwerk te realiseren van jouw werk. Volledig in stijl met jouw bedrijf en waar je voor staat.

BOUWPROJECTEN

Projectontwikkelaars of bouwbedrijven hebben vaak de wens om het bouwproject in de verschillende fases op beeld vast te leggen, van start tot oplevering. Vanwege de toegankelijkheid van bouwplaatsen, is dit niet altijd eenvoudig. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij in staat foto’s te maken in elk stadium van het bouwproject. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we voldoen aan de veiligheidseisen die gelden op de bouwplaats.

REFERENTIEMATERIAAL

Heeft jouw bedrijf een bepaald onderdeel van een gebouw gerealiseerd en komt het hier erg mooi in uit, zoals bijvoorbeeld een gevel of dakbedekking? Dan zorgen wij dat dit op beeld wordt vastgelegd, zodat jij dit kunt gebruiken als referentiemateriaal op je website, brochure of tijdens een presentatie.

WAAROM DRONE FOTOGRAFIE?

Je komt op moeilijk te bereiken plekken, bijvoorbeeld tijdens een bouwproces. - Beelden vanuit de lucht bieden nieuwe perspectieven. - Relatief goedkoop, je hebt geen peperdure helikopters nodig.

PRODUCTFOTOGRAFIE

Om technische delen van producten goed in beeld te brengen, moet je als fotograaf begrijpen welke details moeten worden vastgelegd. Afzonderlijk én als geheel. Met onze ervaring in de bouw en techniek (denk aan technische machines en robots), zijn wij specialisten in fotografie van technische producten.

BEDRIJFSEVENEMENTEN

Ook voor fotografie tijdens een jubileumfeest of opening van een bedrijfspand kun je ons inschakelen. Wij zorgen ervoor dat de foto’s geheel in stijl zijn van jouw huisstijl. Wil je het gehele proces een bouwproject of opbouw van een bedrijfsevenement op een unieke wijze vastleggen? Dan kan dat ook met timelapsevideo, waarmee je een dagen- en zelf maandenlang bouwproces samenvat in enkele minuten! Lees hierover meer bij ‘Timelapse video’s’