#<Attachment id: , content type:
Logo- en huisstijl ontwikkelling

Logo en huisstijl ontwerp

Huisstijl_BEKA_Flyer
Sipps_Huisstijl
ONS WERK

Het ontwerpen van de juiste huisstijl vraagt om expertise. In het ontwerpen zelf én in het begrijpen van de markten waarin jouw bedrijf actief is. Het hele plaatje moet kloppen; wat jij als bedrijf wil uitstralen én de positie die je in de markt wil innemen. Wij zijn ‘thuis’ in de markten van de bouw en de techniek, waardoor wij écht als verlengstuk van jouw bedrijf met je samenwerken. Wij begrijpen je business.

DOORVOEREN VAN JE HUISSTIJL

Zodra de huisstijl ontworpen is, wordt deze doorgevoerd in al je online en offline marketing- en communicatiemiddelen. Een consequent gebruik van de juiste huisstijl, zorgt ervoor dat je opvalt en wordt herkend. Wij ontwerpen en realiseren een complete huisstijl en al het materiaal dat je daarvoor nodig hebt. Denk hierbij aan:

- Logo
- Visitekaartjes
- Briefpapier
- Drukwerk
- Bestickering
- Gevelreclame
- Website

AFBEELDINGEN

Afbeeldingen vormen een belangrijk onderdeel van een complete huisstijl. De juiste afbeeldingen in dezelfde stijl roepen herkenning op. En om afbeeldingen die herkenbare ‘look’ te geven, is een bepaalde manier van fotograferen en bewerking met filters nodig. Ook dit kunnen wij meenemen bij het ontwerpen van de huisstijl. De fotografie verzorgen wij ook, zodat alles onder één dak voor je wordt geregeld. Lees hier meer over (drone) fotografie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.