Logo_Timelapse_videos

Timelapse video's

Een weken- of zelfs maandenlang bouwproces in enkele minuten samengevat? Met timelapse video's is het mogelijk. Het bouwproces wordt dan op mooie wijze versneld weergegeven.

HOE WORDEN TIMELAPSE VIDEO'S GEMAAKT?

Om een 'timelapse effect' te creëren plaatsen we camera’s op vaste plekken op de bouwplaats. Gedurende het bouwproces blijven de camera’s hangen en worden er automatisch en met vaste frequentie foto’s gemaakt. Dit gebeurt bij voorkeur rond hetzelfde tijdstip en bij daglicht. Nadat de foto’s zijn gemaakt, worden ze achter elkaar gemonteerd en ontstaat er een timelapse video.

WAAROM TIMELAPSE VIDEO'S?

Met een timelapse video kun je op gave wijze je bouwproject presenteren. Een project van dagen, weken of zelfs maanden wordt dan in een video van enkele minuten samengevat. Doordat de foto’s automatisch worden gemaakt, bespaart dit de fotograaf een hoop tijd. Naast dat het hierdoor een relatief goedkope methode is, is het ook een prachtige manier om in een korte tijd te laten zien hoe een bouwproces verlopen is.

Naast timelapse video’s verzorgen wij ook complete videoproducties, zoals promotievideo's, bedrijfsvideo's of evenementenvideo's. Lees daar hier meer over.

HOE GAAN WE TE WERK?

1. Voorbereiding

Tijdens de voorbereiding denken we mee over wat er vastgelegd moet worden en hoe we dat het beste kunnen doen. Zo adviseren we je bijvoorbeeld over de beste cameraposities.

2. Uitvoering

De timelapse camera’s worden (vaak) op grote hoogte gemonteerd. Doordat de camera’s zijn voorzien van 4G-internetverbinding kunnen we op afstand en in realtime meekijken. Waar nodig kunnen we ook op afstand instellingen aanpassen. Het hele proces wordt dus op afstand nauwlettend in de gaten gehouden. Met een vaste frequentie worden foto's gemaakt.

3. Montage

De duizenden geschoten beelden worden op kleur bewerkt en verwerkt tot één mooie vloeiende video. Deze worden al dan niet ondersteund met gewone beelden, drone beelden en muziek.

4. Verspreiden

De timelapse video is nu klaar om onder de aandacht gebracht te worden. Hiermee helpen we je graag.

PORTFOLIO

Bekijk hier een aantal timelapse video's die we hebben gerealiseerd.

CONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.