#<Attachment id: , content type:
Online vindbaarheid

Online marketing

Online marketing is het promoten van je product of dienst via het internet. De basis hiervoor is het hebben van een goed werkende website. Maar zodra je website online staat ben je er nog niet. Je wil natuurlijk ook dat er veel relevante bezoekers op je website terechtkomen. Daarom is het belangrijk om online goed vindbaar te zijn. Met behulp van online marketing kunnen wij daarvoor zorgen. Door onze kennis van de bouw- en technieksector weten wij als geen ander hoe we dit het beste kunnen aanpakken voor jouw bedrijf.

Het belang van online marketing

Bijna iedereen die online informatie zoekt maakt hierbij gebruik van een zoekmachine (zoals Google). Het is daarom ook belangrijk om hoog te scoren op zoektermen die relevant zijn voor jouw bedrijf, zodat iemand die jouw product of dienst zoekt jou ook weet te vinden. Zoekmachines maken onderscheid tussen twee soorten zoekresultaten: advertenties en organische (of: 'gewone') zoekresultaten. Met behulp van online marketing kunnen wij voor jou op beide zoekresultaten inspelen en zorgen dat je door meer relevante mensen gevonden wordt.

Naast goed vindbaar zijn via zoekmachines, kunnen we ook zorgen dat je op social media gezien wordt door (potentiële) klanten. Actief zijn op (relevante) social media draagt bij aan het vergroten van je naamsbekendheid en brengt je in contact met je doelgroep.

Heb je een goed werkende website?

Heb je al een goed werkende website online staan? Dan kunnen wij daarmee aan de slag. Wij zorgen aan de hand van online marketing dat er interessant verkeer naar je website komt. Mocht het nodig zijn dan optimaliseren we waar nodig je website, uiteraard in overleg.

Website laten maken door Studio Sterk Staal?

Als je je website laat maken door Studio Sterk Staal weet je zeker dat je website technisch uitstekend werkt (onze sites halen bij een snelheidstest een score van minimaal 90 op 100) en dat de inhoud van je website goed aansluit bij de behoeften van je doelgroep. Dit zijn twee belangrijke factoren die mede de vindbaarheid van je website beïnvloeden. Je website beschikt dus direct over een goede basis van waaruit wij de online marketing verder kunnen opzetten. Bekijk hier hoe wij te werk gaan bij het bouwen van een website.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op