#<Attachment id: , content type:
Logo_Online_marketing

Online marketing

Online marketing is het promoten van je producten of diensten via het internet. Er zijn veel verschillende vormen van online marketing, met net wat andere doelen en geschikt voor andere doelgroepen. Wij helpen je graag om online goed vindbaar en zichtbaar te zijn. Door onze kennis van de bouw- en technieksector weten wij als geen ander hoe we dit het beste kunnen aanpakken voor jouw bedrijf.

HET BELANG VAN ONLINE MARKETING

Waarom is online marketing zo belangrijk?

  • Het is een groeiende markt. We brengen steeds meer tijd door op het internet en als we informatie zoeken doen we dit bijna altijd online, via bijvoorbeeld Google.
  • Online marketing is een relatief goedkope manier om je bedrijf te promoten. Zelfs met een klein budget kun je je doelgroep al bereiken.
  • Je kunt heel nauwkeurig bepalen wie je wilt bereiken en je kunt daarbij inspelen op de wensen en behoeften van je doelgroep.
  • Met online marketing is het mogelijk om resultaten te meten en te analyseren. Zo kun je bijhouden wat het oplevert en kun je waar nodig snel bijsturen.

VINDBAARHEID VIA GOOGLE

Wanneer mensen op zoek zijn naar informatie, gebruiken ze daarbij vaak een zoekmachine zoals Google. Op het moment dat iemand op zoek is naar producten of diensten die jouw bedrijf aanbiedt, dan wil je natuurlijk tussen die zoekresultaten staan. De zoekresultaten bestaan uit twee delen: advertenties (Google Ads) en organische (of ‘gewone’) zoekresultaten. Met behulp van online marketing kunnen wij voor jou op beide typen zoekresultaten inspelen en zorgen dat je door meer relevante mensen gevonden wordt.

SOCIAL MEDIA

Via social media kanalen (zoals Facebook, Instagram en LinkedIn) kun je in contact komen met je doelgroep. Door actief te zijn op social media vergroot je je naamsbekendheid en kun je een goed imago opbouwen. Naast adviseren en het opzetten van jouw kanalen kunnen we ook de complete social media voor je uit handen nemen. We denken graag met je mee over welke content we kunnen plaatsen. De content verwerken we in een persoonlijke contentkalender en plaatsen we met een vaste frequentie. Voor extra bereik, kunnen we ook gesponsorde berichten plaatsen. Consistentie en variatie zijn hierbij onze sleutels tot succes.

Wil je dus op maat gemaakte posts en foto’s gericht op jouw doelgroep, geen omkijken meer hebben naar je social media accounts, en meer online zichtbaarheid creëren? Wij helpen je graag!

Heb je zelf inspiratie nodig voor je social media? Bekijk dan zeker onze inhaakkalender!

WEBSITE

Zodra je potentiële klanten op je website hebt gekregen, heb je natuurlijk een goed werkende website nodig. Heb je al een website online staan? Dan kunnen wij daarmee aan de slag en zorgen we ervoor dat de juiste mensen op jouw website belanden. Mocht het nodig zijn, dan optimaliseren we waar nodig je website, uiteraard in overleg.

Wanneer je je website laat maken door Studio Sterk Staal weet je zeker dat je website technisch uitstekend werkt. Zo halen onze websites bij een snelheidstest altijd een hoge score. Ook zorgen we dat de inhoud (tekst en afbeeldingen) van je website goed aansluit bij de behoeften van je doelgroep. Dit zijn twee belangrijke factoren die mede de vindbaarheid van je website beïnvloeden. Je website beschikt dus direct over een goede basis van waaruit wij de online marketing verder kunnen opzetten. Bekijk hier hoe wij te werk gaan bij het bouwen van een website.

CONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op