#<Attachment id: 0, content type:
Logo_Websitebouw

Websitebouw

Website_REX_Panels_en_Profiles_2
Website_Fastener_Point_2
ONS WERK

Via je website krijgt iemand vaak een eerste indruk van jouw bedrijf. Het is belangrijk dat de site uitstraalt wat je als bedrijf wil overbrengen. Producten en projecten kun je op verschillende manieren laten zien, net als jouw bedrijf zelf en je team. Uiteindelijk wil je natuurlijk dat de bezoeker actie gaat ondernemen. Wij denken graag met je mee tijdens het ontwerpen van je website om deze vervolgens te realiseren.

HOE GAAN WE TE WERK?

1. Kennismaking ▾

Het bouwen van een website begint met jouw wensen. Je vertelt ons alles over jouw bedrijf, producten en projecten, maar ook over je branche, de markt en je concurrenten. Doordat wij veel ervaring hebben met de bouw, begrijpen wij relatief snel hoe je bedrijf in elkaar steekt. Daarna bespreken we de doelen die jij wilt realiseren met je bedrijf en wat jij van een website verwacht. Dient het hoofdzakelijk als portfolio om jouw klanten eenvoudig te laten zien wat je doet of wil je juist meer klanten genereren via je website?

2. Offerte ▾

We bekijken samen wat voor jou het beste is: onze standaard website template in jouw huisstijl of een op maat gemaakte website.

3. Ontwerp maken en bespreken ▾

Vervolgens gaan wij voor je aan de slag en werken jouw ideeën uit in een concept website. Deze bespreken we en schaven we bij tot het volledig naar tevredenheid is.

4. Realisatie ▾

Wij zijn een full service marketingbureau. Dat betekent dat wij de volledige realisatie van jouw website kunnen regelen: van de huisstijl, afbeeldingen en tekst tot en met video en 3D-visuals.

5. Livegang en onderhoud ▾

Helemaal tevreden? Dan kan de website worden gelanceerd! Ook hierna blijven we in beeld, voor onderhoud, back-ups en eventuele aanpassingen. Met behulp van online marketing kunnen we je helpen met het trekken van relevante bezoekers.

PORTFOLIO

Bekijk hier een aantal websites die we al hebben gerealiseerd.

CONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.