#<Attachment id: , content type:
Logo_Websitebouw

Websitebouw

Website_REX_Panels_en_Profiles_2
Website_Fastener_Point_2
ONS WERK

Via jouw website krijgt iemand vaak een eerste indruk van jouw bedrijf. Het is belangrijk dat de site uitstraalt wat je als bedrijf wil overbrengen. Producten en projecten kun je op verschillende manieren laten zien, net als jouw bedrijf zelf en je team. Uiteindelijk wil je natuurlijk dat de bezoeker actie gaat ondernemen. Wij denken graag met je mee tijdens het ontwerpen van je website om deze vervolgens te realiseren.

WEBSITE BOUWEN - STANDAARD OF OP MAAT

Het begint met jouw wensen. Je vertelt ons alles over jouw bedrijf, producten en projecten. Over je branche, de markt en je concurrenten. Daarna bespreken we de doelen die jij wilt realiseren met je bedrijf en wat jij van een website verwacht. Dient het hoofdzakelijk als portfolio om jouw klanten eenvoudig te laten zien wat je doet of wil je juist meer klanten genereren via je website?

Op basis daarvan bepalen we of we onze standaard website template toepassen in jouw huisstijl of dat we een op maat gemaakte website gaan maken.

Vervolgens gaan wij voor je aan de slag en werken jouw ideeën uit in een concept website. Deze bespreken we en schaven we bij tot het volledig naar tevredenheid is.

VOLLEDIGE REALISATIE WEBSITE

Wij zijn een full service marketingbureau. Dat betekent dat wij de volledige realisatie van jouw website kunnen regelen. Van de huisstijl, afbeeldingen en tekst tot en met video en 3D visuals.

Ook ná het opleveren van de website blijven we in beeld. Voor onderhoud, back-ups en eventuele aanpassingen. Ook kunnen we je helpen met het trekken van relevante bezoekers met behulp van online marketing.

Deze klanten gingen jou voor.

CONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.