Logo_Video_producties

Video producties

Wil je een promotievideo, bedrijfsvideo of evenementenvideo laten maken? Om jouw bedrijf met behulp van video te onderscheiden, is het de kunst om uniek te zijn en de typische kenmerken van jouw organisatie of product naar voren te laten komen.

BEDRIJFSVIDEO'S EN EVENEMENTENVIDEO’S

Jouw bedrijf presenteren zoals het werkelijk is, zodat de kijker de juiste indruk krijgt van wat ze van jouw bedrijf mogen verwachten als ze met je in zee gaan, als klant, leverancier of toekomstige medewerker. Dat is wat je met een bedrijfsvideo kunt realiseren. Daarom zijn wij er onder andere voorstander van om klanten en medewerkers aan het woord te laten. Zij kunnen als geen ander laten zien hoe jouw bedrijf in elkaar zit. Wij zetten deze ideeën om in hoogwaardige videoproducties.
Ook kun je met video op een aantrekkelijke manier gerealiseerde projecten laten zien. Om een bouwproces in een korte video weer te geven, kunnen ook timelapse video's worden ingezet.

PROMOTIEVIDEO’S

Ook bij een promotievideo is het noodzakelijk je te onderscheiden. Er is enorm veel content beschikbaar online, waardoor het belangrijk is dat jouw content uniek is. Door de focus te leggen op de toekomst en de kansen die daar liggen kun je je als bedrijf onderscheiden. Wij denken hierin graag met je mee en begeleiden je van A tot Z bij de realisatie van je promotievideo. Vind je het lastig om onder woorden te brengen wat jouw bedrijf onderscheidt ten opzichte van de concurrenten? Wij denken graag met je mee over jouw marketingstrategie. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier.

HOE GAAN WE TE WERK?

1. Voorbereiding

Een goede video valt of staat bij een helder script. Het script is namelijk leidend in het hele proces. We gaan om de tafel zitten en bespreken wat het doel van de video is, en welke beelden daarvoor nodig zijn.

2. Uitvoering

Aan de hand van het script gaan we met de meest geavanceerde apparatuur aan de slag. Denk hierbij aan lichtinstallaties, microfoons en camera’s.

3. Videomontage

De kunst van een goede video is het vertellen van een verhaal. Door de video op de juiste manier te monteren en waar nodig te ondersteunen met muziek vertel je een samenhangend verhaal in plaats van het tonen van losse beelden.

4. Verspreiden

De video is nu klaar om onder de aandacht gebracht te worden. Hiermee helpen we je graag.

PORTFOLIO

Bekijk hier een aantal video's die we hebben gerealiseerd.

CONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.