#<Attachment id: , content type:
Marketing strategie

Marketing strategie

Begrijpen jouw klanten de technische toepassing van jouw product of project? En weten zij waarom jij dit specifiek voor hen hebt ontwikkeld? Heeft jouw klant jou überhaupt al gevonden? Wij bouwen mee aan jouw technische product of dienst en zo zorgen we er samen voor dat jouw technische oplossing én jouw ideale klant bij elkaar komen.

KEUZES MAKEN

Hoe pak je het aan als je een technisch project of product wilt vermarkten? Marketingacties die te veel ingaan op de technische details, zorgen ervoor dat jouw potentiële klant afhaakt. Of het is niet onderscheidend genoeg en weet de klant dus niet waarom hij voor jou en jouw oplossing moet kiezen? De juiste marketingstrategie vinden voor een technisch product of project is niet altijd eenvoudig. Wij helpen bij het maken van keuzes die nodig zijn voor effectieve marketing.

MARKETINGPARTNER

Wanneer het prototype is geproduceerd, dan dient het te worden gekeurd door een officiële instantie om een keurmerk of certificaat te krijgen. De engineeringstekeningen, berekeningen, het productieproces; alles moet worden aangeleverd bij de keuringsinstantie. Zij beoordelen dit en komen op locatie om de officiële testen uit te voeren. Dit neemt vaak veel tijd in beslag en brengt een ‘papieren rompslomp’ met zich mee. Heb je daar onvoldoende tijd of capaciteit voor? Dan begeleiden wij je hierbij.

Wij zijn jouw marketingpartner vanaf het ontwerp of certificeren van een nieuw product, tot aan de werkelijke bouw en realisatie van een product of project. Samen met jou bepalen we de marketingdoelstellingen en werken dit voor je uit.

Van 3D-rendering tot animatie. Of we voorzien je van een passende huisstijl en een website die de uitstraling heeft waar jouw klanten voor kiezen. Met jouw eigen beeldmateriaal of zelfs gave (drone) shots van jouw project, we regelen het voor je. Net als marketingcampagnes. Alles met één doel; het moet kloppen. Bij jouw technologische oplossing en bij jouw bedrijf. Zodat de klant weet wat ie kan verwachten, van jouw oplossing en jouw bedrijf.

Wil jij een kraakheldere marketingstrategie met concrete doelen? Neem dan contact met ons op.