#<Attachment id: , content type:
Logo_Marketing_strategie

Marketing strategie

Begrijpen jouw klanten de technische toepassing van jouw product of project? En weten zij waarom jij dit specifiek voor hen hebt ontwikkeld? Heeft jouw klant jou überhaupt al gevonden? Wij bouwen mee aan jouw technische product of dienst en zorgen er zo samen voor dat jouw technische oplossing én jouw ideale klant bij elkaar komen.

MARKETINGSTRATEGIE

Hoe pak je het aan als je een technisch project of product wilt vermarkten? Marketingacties die te veel ingaan op de technische details zorgen ervoor dat jouw potentiële klant afhaakt. Is jouw product of dienst niet onderscheidend genoeg? Dan weet de klant niet waarom hij voor jou en jouw oplossing moet kiezen. De juiste marketingstrategie vinden voor een technisch product of project is niet altijd eenvoudig. Wij helpen bij het maken van keuzes die nodig zijn voor effectieve marketing.

Bekijk ook de grootste marketingvalkuilen voor bouwbedrijven.

MARKETINGPARTNER

Wanneer het prototype van je product is geproduceerd, dan dient het te worden gekeurd door een officiële instantie om een keurmerk of certificaat te krijgen. De engineeringstekeningen, berekeningen, het productieproces; alles moet worden aangeleverd bij de keuringsinstantie. Zij beoordelen dit en komen op locatie om de officiële testen uit te voeren. Dit neemt vaak veel tijd in beslag en brengt een ‘papieren rompslomp’ met zich mee. Heb je daar onvoldoende tijd of capaciteit voor? Dan begeleiden wij je hierbij.

Wij zijn jouw marketingpartner vanaf het ontwerp of certificeren van een nieuw product, tot aan de werkelijke bouw en realisatie van een product of project. Samen met jou bepalen we de marketingdoelstellingen en werken dit voor je uit.

Om je product of dienst te laten zien kunnen we je voorzien van een 3D-rendering tot een animatie. Ook kunnen we je voorzien van een passende huisstijl en een website, die de uitstraling heeft waar jouw klanten voor kiezen. Met je eigen beeldmateriaal of zelfs gave (drone) shots van jouw project: we regelen het voor je. Net als marketingcampagnes. Alles met één doel; het moet kloppen, en passen bij jouw technologische oplossing en bij je bedrijf. Zo weet de klant weet wat 'ie kan verwachten van jouw oplossing en bedrijf.

ONLINE MARKETING

Met online marketing zorg je ervoor dat je online goed vindbaar voor je potentiële klanten. Bijna iedereen die (online) informatie zoekt maakt gebruik van een zoekmachine, zoals Google. Het is daarom belangrijk dat je website tussen deze zoekresultaten staat. We kunnen zorgen dat jouw website via deze zoekmachines gevonden wordt door de juiste mensen!

CONTACT

Wil jij een kraakheldere marketingstrategie met concrete doelen? Neem dan contact met ons op.